Ngarep / Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi

Kabijakan pangolahan data pribadi

Kabijakan pangolahan data pribadhi iki nemtokake prosedur lan kahanan kanggo ngolah informasi sing diwenehake pangguna ing situsmerge-audio-online.com. Perusahaan :perusahaan peduli babagan nglindhungi privasi data pribadhi pangguna lan ngupayakake njamin perlindungan sing dipercaya kanggo informasi sing ditampa.

Data pribadhi sing diklumpukake

Nalika nggunakake situs merge-audio-online.com, kita bisa ngumpulake jinis data pribadhi ing ngisor iki: Jeneng lan jeneng pangguna; Alamat email; Rincian kontak (nomer telpon lan alamat); Informasi liyane sing diwenehake dening pangguna kanthi sukarela minangka bagean saka panggunaan situs utawa layanan kasebut.

Tujuan ngumpulake lan ngolah data pribadi

Data pribadhi sing ditampa digunakake mung kanggo mesthekake operasi situs, panyedhiya layanan lan resolusi masalah sing muncul. Kita bisa nggunakake informasi sing diwenehake kanggo tujuan ing ngisor iki: Ngolah lan nanggapi panjaluk lan panjaluk saka pangguna; Nyedhiyakake informasi babagan produk, layanan, promosi lan acara; Ngapikake kualitas lan fungsi situs; Komunikasi karo pangguna, kalebu ngandhani babagan owah-owahan lan nganyari ing situs kasebut.

Idin kanggo pangolahan data pribadhi

Kanthi nyediakake data pribadhi ing situs merge-audio-online.com, pangguna setuju kanggo proses kasebut miturut kabijakan iki. Pangguna nduweni hak kanggo mbatalake idin sawayah-wayah kanthi ngirim kabar menyang alamat e-mail: email utawa liwat formulir khusus ing situs kasebut.

Pangreksan informasi pribadhi

Perusahaan :perusahaan njamin keamanan panyimpenan lan pangolahan data pribadhi, njupuk kabeh langkah sing perlu kanggo nglindhungi informasi saka akses, pambocoran, modifikasi utawa karusakan sing ora sah. Mung wong sing duwe wewenang khusus sing wajib njaga rahasia informasi sing duwe akses menyang data pribadhi.

Nyedhiyakake data pribadhi menyang pihak katelu

Perusahaan :perusahaan ora nransfer data pribadhi pangguna menyang pihak katelu tanpa idin saka pangguna, kajaba sing diwenehake dening hukum negara panggonan perusahaan. Ing kahanan tartamtu, kita bisa nuduhake data pribadhi karo mitra, kontraktor utawa pihak liyane sing duwe perjanjian rahasia sing cocog.

Hak sampeyan babagan data pribadhi

Pangguna duwe hak diwenehi informasi babagan data pribadhi sing disimpen lan diproses dening :perusahaan. Pangguna uga bisa njaluk koreksi utawa mbusak data pribadhi, uga mbatalake idin kanggo ngolah data. Kanggo nggunakake hak, pangguna bisa ngubungi kita nggunakake rincian kontak sing kasedhiya.

Owah-owahan kabijakan

Perusahaan :perusahaan nduweni hak kanggo ngowahi kabijakan pangolahan data pribadhi iki. Sembarang owah-owahan bakal dikirim ing kaca iki kanthi tanggal efektif. Yen sampeyan duwe pitakon utawa masalah sing ana gandhengane karo pangolahan data pribadhi ing situsmerge-audio-online.com, hubungi kita nggunakake rincian kontak sing kasedhiya. Kita bakal nyoba kanggo nyedhiyani sampeyan karo pitulungan lan klarifikasi sing perlu.